Glasvezel buiten de bebouwde kom van Lochem

Een snelle en betrouwbare internetverbinding is tegenwoordig zeer belangrijk. Nadat in 2011 de eerste woningen in Lochem op het 'openbare' glasvezelnetwerk werden aangesloten, is door Bright Access in 2017 ook een zakelijk glasvezelnetwerk aangelegd op alle Lochemse bedrijventerreinen / industrieterreinen. Hiermee ging een veelgevraagde wens voor ondernemers in vervulling. Het nieuwe bedrijventerrein Stijgoord is bij de aanleg in 2020 ook meteen door Bright Access ontsloten.

Eind 2022 komt er daarnaast een nieuw glasvezelnetwerk beschikbaar op alle Lochemse bedrijventerreinen / industrieterreinen. DELTA Netwerk gaat hier glasvezel aanleggen met laadrempelige abonnementstarieven voor zowel particulieren als bedrijven. De vraagbundeling is in juni 2022 gestart.

Glasvezel in plaats van ADSL

Wij bieden als officiële partner van Bright Access en DELTA Netwerk de mogelijkheid voor zowel particulieren als bedrijven aan onder andere de Kwinkweerd, Aalsvoort, Stijgoord, Hanzeweg, Leichelweg, Larenseweg, Hoeflingweg en Eekmolenweg om over te stappen op internet via glasvezel. Vrijwel alle adressen op deze bedrijventerreinen kunnen snel worden aangesloten, waarmee men stabieler en aanzienlijk sneller internet krijgt dan via de verouderde ADSL-verbindingen. Voor particulieren en woon-werk locaties zijn er bovendien ook aansluitingen mogelijk voorzien van tv-signaal.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en actuele prijzen vrijblijvend contact met ons op.

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12