Zakelijke VoIP-telefonie

Veldmaat ICT levert al sinds 2016 vaste telefonie via het internet en daarmee zijn we een ervaren VoIP-aanbieder. Bij VoIP-telefonie ligt onze focus op het bieden van maatwerk oplossingen op ons functionele en betrouwbare VoIP-platform. Met onze VoIP-telefonie heeft u geen telefooncentrale op locatie nodig. Als ondernemer heeft u alles zelf onder controle én is onze persoonlijke service ingebgrepen.

Wat is VoIP-telefonie?

VoIP staat voor "Voice over IP" oftewel "bellen via het internet". Het houdt in dat uw telefoontoestellen zijn aangesloten op het internet en dat de bereikbaarheid via een online telefooncentrale in te stellen is. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote voordelen zoals flexibiliteit en optimale bereikbaarheid.

Online telefooncentrale

Het instellen van uw bereikbaarheid doet u eenvoudig via een online telefooncentrale. U bepaalt zelf wat er gebeurt als één van uw nummers gebeld wordt. Welke vaste of mobiele toestellen moeten gaan rinkelen als er wordt gebeld? Hoe lang moeten toestellen overgaan? Wat moet er gebeuren als er niet wordt opgenomen? Enzovoort.

Besparen met VoIP

VoIP brengt ook financiële voordelen met zich mee. Zo bespaart u niet alleen op het maandelijkse telefoonabonnement, maar ook op de belkosten. Daarnaast betaalt u bij ons alleen voor de diensten die u daadwerkelijk gebruikt en bent u niet langer gebonden aan grote commerciële partijen zoals KPN. Bellen via VoIP is daarom geschikt voor zzp-ers, eenmanszaken, het mkb en andere organisaties.

Meer informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12