Vindbare en heldere websites

Het presenteren van uw bedrijf of organisatie op internet is tegenwoordig eigenlijk een must. Dit ongeacht de branche waarin men actief is. Uw website is dé plek waar een potentiële klant de eerste indruk krijgt en moet daarom de bezoekers en vooral de doelgroep aanspreken. Daarom is het raadzaam om het bouwen van een website aan een professional over te laten.

Altijd zoekmachinevriendelijk

Vindbaarheid in zoekmachines is belangrijk voor de meeste websites. Uw website wordt daarom bij ons altijd zoekmachinevriendelijk gebouwd. Een prima start om hoog te scoren in Google. Daarnaast hebben wij alle kennis in huis om uw site nog beter vindbaar te maken.

Automatische backups

Indien u ook de webhosting en domeinregistratie door ons laat verzorgen, bent u verzekerd van dagelijkse backups van uw website. Uw gegevens raken dus nooit verloren!

Duidelijke prijzen

De kosten voor het bouwen van een website zijn niet samen te vatten in vaststaande tarieven. Dit komt doordat alle websites maatwerk zijn. Zodra uw wensen bij ons bekend zijn, kan er een prijsopgave worden gemaakt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12