Webhosting en domeinregistraties

Veldmaat ICT is gespecialiseerd in webdevelopment, maar levert ook kwalitatieve gerelateerde internetdiensten zoals professionele webhosting en domeinregistraties. Wij bieden betrouwbare hosting pakketten, inclusief een gebruiksvriendelijk controlpanel én persoonlijke service.

Wat is webhosting?

Webhosting betekent dat wij voor u een plek op het internet 'reserveren' waar uw website en mailboxen komen te staan, te vergelijken met het huren van winkelruimte of een kantoor. Hierbij is het belangrijk dat u een partner heeft die betrouwbaar is, want niets is voor uw website zo desastreus als het tijdelijk onbereikbaar zijn. Met een paar klikken is uw potentiële klant per slot van rekening bij uw concurrent.

Wij leveren betrouwbare webhosting

Wij hebben de perfecte balans gevonden tussen betaalbaarheid en betrouwbaarheid. Dit door kwalitatieve hardware en moderne software zorgvuldig te selecteren en niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste mogelijkheden. Daarom zijn wij een betrouwbare hosting partner waar u op kunt bouwen. Nu en in de toekomst!

Duidelijke cijfers

Wij houden van no-nonsense en laten de getallen voor zichzelf spreken. Wij verzorgen de webhosting van meer dan 400 domeinnamen. Een breed scala aan tevreden klanten ging u dus reeds voor!

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12