Een full-service bureau

Veldmaat ICT heeft in meer dan 20 jaar een reputatie opgebouwd als een eigentijds full-service bureau. Wij verzorgen maatwerk web en ict oplossingen in Nederland, België en Duitsland en hebben veel ervaring in het oplossen van de meest uiteenlopende vraagstukken.

Ons doel

Wij werken keihard en met maar één doel: fantastische internetproducten maken. Of het nu gaat om het bouwen van een website of webapplicatie, om webmarketing zoals e-mail nieuwsbrieven of zoekmachine optimalisatie (SEO) of om de inzet van social media, bij ons bent u aan het juiste adres.

Kwaliteit

Onze kracht schuilt in een bijzondere combinatie van creativiteit en nuchterheid. Met een team van echte liefhebbers realiseren wij al sinds 2003 oplossingen voor het web, denken wij mee en geven wij adviezen. Neem een kijkje in onze portfolio om uzelf te overtuigen van onze kwaliteit.

Langdurige samenwerking

Wij streven naar een langdurig partnerschap. Een website of webapplicatie heeft namelijk onderhoud nodig en moet 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar zijn en foutloos zijn werk doen. Wij blijven daarom graag nauw betrokken bij onze klanten.

Vrijblijvende kennismaking

Hecht u ook veel waarde aan korte lijnen, eenvoud, kwaliteit en zoekt u één partij voor al uw internet vraagstukken? Dan wordt het tijd om eens samen een kop koffie te drinken! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12