Onze hosting pakketten

De prijs van het hosten van uw website is afhankelijk van de ruimte die uw website en mailboxen nodig hebben op onze webserver. Daarom hebben wij verschillende hosting pakketten. Deze pakketten zijn standaard voorzien van onder andere webmail, PHP-, MySQL-support en het DirectAdmin controlpanel.

Onze hosting pakketten zijn standaard voorzien van onder andere PHP en MySQL. Daarnaast zijn alle mailboxen voorzien van een virusscanner en meerdere spamfilters. E-mail kan desgewenst gelezen worden via webmail (SquirrelMail). Verder kan men met ons DirectAdmin controlpanel zelf eenvoudig o.a. de e-mail accounts (POP3 en IMAP), de e-mail aliassen, het spamfilter en de eventuele subdomeinen beheren.

Parkeer Pakket
 
- inclusief domein
- geen webruimte!
- html forwarding
- e-mail forwarding
 
vanaf € 39,00 per jaar

Starter Pakket
 
- inclusief domein
- 35 Mb webruimte
- alle standaard opties
 
 
vanaf € 109,- per jaar

Advanced Pakket
 
- inclusief domein
- 75 Mb webruimte
- alle standaard opties
 
 
vanaf € 169,- per jaar

 

[ in aanbouw ]

 

Pakketten met meer webruimte zijn op aanvraag mogelijk. Alle webhosting pakketten worden standaard met een .NL, .BE, .DE, .COM of .EU domeinnaam geleverd. Andere extensies kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Eenmalige setup kosten bedragen € 15,00 per pakket. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

LET OP: Vanwege de veiligheidsrisico's aan open source systemen zoals Joomla!, WordPress, Drupal, TYPO3, Mambo, Magento, osCommerce enzovoort zijn dit soort open source pakketten niet toegestaan op onze webservers!

Geen kleine lettertjes

Wij houden van no-nonsense en laten onze producten graag voor zichzelf spreken. Wij hebben daarom geen complexe contracten, kleine lettertjes of lange opzegtermijnen. Wij binden u graag met de kwaliteit van onze producten en diensten.

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12