Professionele oplossingen voor het web

Als full-service bureau verzorgen wij al meer dan 15 jaar uiteenlopende oplossingen voor het web. Of het nu gaat om de registratie van een domeinnaam, het bouwen van een website of het versturen van een nieuwsbrief; bij ons bent u aan het juiste adres.

Hecht u waarde aan korte lijnen en kwaliteit en u zoekt een ervaren partner voor uw web en ict vraagstukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Webdevelopment

Veldmaat ICT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, content management systemen (CMS) en webapplicaties. Daarnaast kan men uiteraard ook voor het onderhoud van een website bij ons terecht.

Naast deze kernactiviteiten houden wij ons ook bezig met zoekmachine optimalisatie (SEO), linkbuilding en kunnen wij uw e-mail nieuwsbrieven verzorgen.

 

Webhosting

Naast webdevelopment verzorgt Veldmaat ICT ook professionele webhosting en domeinregistraties. Wij beschikken hiervoor over diverse webservers in vier van de modernste datacenters van Nederland.

Voor domeinregistraties zijn wij onder andere officieel SIDN-deelnemer. Op dit moment verzorgen wij dan ook de webhosting van ruim 400 domeinnamen.

 

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12