Webapplicaties op maat gemaakt

Veldmaat ICT kan met een webapplicatie verschillende processen binnen uw organisatie vereenvoudigen, automatiseren en/of professionaliseren. Een sterk analytisch vermogen en een flinke dosis programmeerkennis maken ons tot een uitstekende partij om een maatwerk webapplicatie te ontwikkelen.

Wat is een webapplicatie?

De term webapplicatie wordt gebruikt voor een programma dat op een webserver draait en via een browser benaderd kan worden. Webapplicaties worden meestal afgeschermd met een inlognaam en een wachtwoord. Bekende voorbeelden zijn de webmail van Gmail en Hotmail, maar ook het internetbankieren van uw bank is een webapplicatie.

Volledig maatwerk

Het ontwikkelen van een webapplicatie is altijd maatwerk en zodoende toegespitst op uw organisatie. Wij hebben alle technische kennis, ontwerpervaring en creativiteit in huis om webapplicaties te ontwikkelen waarmee een gebruiker eenvoudig overweg kan.

Zorgeloze software

Na oplevering richten wij ons op de hosting en monitoring van uw webapplicatie, zodat u er geen omkijken naar heeft. Verschillende bedrijven en non-profitorganisaties maken al jaren tevreden gebruik van de door ons ontwikkelde software.

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12