Exchange Online

Regelmatig vernemen wij van onze klanten de wens van gesynchroniseerde e-mail en agenda op zowel de computer of laptop als de smartphone. Exchange Online van Microsoft is dé zakelijke oplossing voor zzp-ers en bedrijven waarbij e-mail, agenda, contactpersonen en taken altijd en overal beschikbaar zijn.

Mis geen e-mail meer

Met Exchange Online heeft u via een veilige, versleutelde verbinding overal toegang tot uw e-mail en agenda. Lees uw e-mail waar u maar wilt op uw smartphone, tablet, pc, laptop of online via de gebruiksvriendelijke webinterface. U mist zo nooit een belangrijke e-mail.

Geen investeringen

Exchange Online is gebaseerd op Microsoft 365 (voorheen Office 365). U krijgt hiermee een professionele mailoplossing voor uw bedrijf zonder dat u zelf hoeft te investeren in de aanschaf of beheer van een mailserver. U betaalt alleen maandelijks per mailbox cq. per gebruiker en profiteert van alle mogelijkheden die Exchange biedt.

Spamfiltering en cloud backup

Elk postvak is beveiligd met uitstekende anti-malware- en anti-spambeveiliging. Daarnaast krijgt 50 GB postvakopslag in de cloud van Microsoft waarmee u automatisch een online backup heeft van uw e-mail en agenda mocht uw pc of laptop niet meer functioneren.

Veilig en betrouwbaar

Redundante servers, eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om uw gegevens te beschermen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% kunt u erop vertrouwen dat uw e-mail altijd werkt.

Verhuizen bestaande mailbox

Heeft u al een mailbox bij een andere provider? Geen probleem! Wij kunnen al uw gegevens naar Exchange Online migreren zonder dat u een e-mail hoeft te missen.

Tarieven Microsoft 365 (voorheen Office 365)

Microsoft 365 Business Basic
(voorheen Office 365 Business Essentials)
bevat Exchange Online (50 GB), OneDrive (1 TB) en Teams
€ 5,10 exclusief btw per gebruiker per maand

Microsoft 365 Business Standard
(voorheen Office 365 Business Premium)
bevat naast Exchange Online (50 GB), OneDrive (1 TB) en Teams ook desktopversies van Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Access (pc) en Publisher (pc)
€ 12,60 exclusief btw per gebruiker per maand

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12