SSD-upgrade

Regelmatig vragen klanten of het mogelijk is om hun laptop of computer sneller te maken. Sinds enkele jaren is dit tegen een acceptabele all-in prijs bij ons mogelijk door de harde schijf (HDD) te vervangen door een solid state drive (SSD).

Betere prestaties

Een SSD heeft geen bewegende onderdelen en bestaat uit supersnel flashgeheugen, terwijl een conventionele harde schijf lees- en schrijfkoppen heeft die data moet lezen/schrijven van ronddraaiende magnetische schijven.

In de praktijk

Na het plaatsen van een SSD is meteen een groot verschil ten opzicht van de oude harde schijf merkbaar. Niet alleen is de opstarttijd van Windows vele malen korter, ook programma's starten veel sneller op.

Ook voor oudere laptops of computers

Zelfs het vervangen van een harde schijf in een oudere laptop of computer biedt aanzienlijke snelheidsvoordelen waardoor het apparaat weer een aantal jaar langer mee kan. Daarnaast kan uitbreiding van het werkgeheugen soms ook een nuttige investering zijn.

All-in prijs

Wij upgraden uw laptop of computer naar een SSD voor een all-in prijs, inclusief het klonen van de harde schijf en de montage van de SSD.

Meer informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12