Algemene verordening gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de Engelse naam General Data Protection Regulation (GDPR), in werking getreden en heeft de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen. Deze nieuwe Europese privacywet bevat regels voor het verwerken van persoonsgegevens en hierdoor zijn wij als leverancier én u als klant wettelijk verplicht om een verwerkersovereenkomst met elkaar te hebben.

Onze verwerkersovereenkomst

Aangezien wij al gebruik maakten van de standaard algemene voorwaarden van Nederland ICT hebben wij ook de standaard verwerkersovereenkomst van deze branchevereniging gebruikt voor het opstellen van onze verwerkersovereenkomst. Deze verwerkersovereenkomst bestaat uit het 'Data Pro Statement' en de 'Clausules voor verwerkingen' en is van toepassing op al onze producten, diensten en overeenkomsten.

Wij hebben in 2018 alle klanten onze verwerkersovereenkomst per e-mail toegezonden. Een exemplaar van onze verwerkersovereenkomst kunt u als klant desgewenst opnieuw opvragen waarna wij u deze kosteloos per post of e-mail toezenden.

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12