Moderne datacenters

Wij beschikken over diverse (virtuele) webservers in datacenter BIT-2B en BIT-2C te Ede en in datacenter euNetworks en Science Park te Amsterdam. Deze vier datacenters beschikken over de meest moderne faciliteiten op het gebied van koeling, beveiliging en brandpreventie. Daarnaast maken ze gebruik van groene stroom en passen ze veel andere milieuvriendelijke maatregelen toe.

Beheer

Een datacenter en een wereldwijd netwerk beheren is een andere tak van sport die wij graag overlaten aan partijen die zich hier helemaal in gespecialiseerd hebben. Hierdoor kunnen wij ons helemaal richten op onze eigen diensten. Hierbij hebben we gekozen voor een aantal partijen aan wie wij strikte eisen stellen.

Netwerk

Wij kiezen er bewust voor om niet zelf ons internetverkeer te routeren. Wij kiezen liever voor een gespecialiseerde partij waar wij volledig op kunnen vertrouwen. Deze netwerken bestaan uit een groot aantal 10 Gbit/s verbindingen, koppelingen met de grote internet exchanges en vele transit leveranciers voor internationaal verkeer. Al onze apparatuur is middels redundante verbindingen aangesloten op het core-netwerk, zodat er geen onderbreking optreedt bij het uitvallen van een switch of router.

contactgegevens

Veldmaat ICT
Zutphenseweg 2a
7241 KR  Lochem
 
Tel.:  0573 - 25 18 12